Onafhankelijke winkeliers kunnen hun producten via uw Marketplace verkopen

Kies ervoor om van uw MerchantPro winkel een online Marketplace te maken, en geef andere verkopers de mogelijkheid om hun producten via uw platform te verkopen.

Waarom een Marketplace opzetten? Omdat u op deze manier een grotere verscheidenheid aan producten in uw winkel kunt aanbieden, zonder extra voorraden te beheren. Hiermee trekt u meer nieuwe klanten aan. Bovendien kunnen taken zoals orderbeheer of productverzending volledig worden overgelaten aan de externe verkopers, waardoor u minder tijd kwijt bent en minder risico's neemt, en dus uw winstgevendheid verhoogt.

Als eigenaar van de Marketplace heeft u complete controle over de verkopers en hun producten, maar ook over de bestellingen en betalingen.

Complete controle over aanbiedingen en bestellingen van verkopers

Zodra aangemelde verkopers geaccepteerd zijn voor uw MerchantPro online Marketplace, kunnen deze onafhankelijke winkeliers beginnen met het aanbieden van hun eigen producten op uw site en, afhankelijk van uw instellingen, direct bestellingen beheren.

U heeft complete controle over de acties van de verkopers, de vermelde producten en hun prijzen. Als de producten automatisch in de markt worden geïmporteerd met behulp van een feed van de verkoper, kunnen de prijzen dynamisch worden aangepast op basis van een ingevoerde formule. Uw markt, uw regels!

Automatische synchronisatie tussen uw Marketplace- en Verkopers-catalogussen

Maak het gemakkelijker voor Verkopers om hun producten op uw Marketplace te vermelden met behulp van de automatische product-feed-importfunctie.

Naast het aanmaken van nieuwe producten, zorgt deze optie ook dat producten regelmatig automatisch geupdate worden, zodat de productgegevens altijd actueel zijn.

Verkopersaccounts met afzonderlijk instelbare rechten voor het verwerken van bestellingen

Maak administrator accounts aan voor Verkopers met specifieke rechten voor uw Markt. Op basis van de toestemmingen die u verleent, kan elke verkoper bepaalde wijzigingen toepassen op zijn eigen producten, en zijn bestellingen verwerken en verzenden.

Als eigenaar van de Markt heeft u volledige controle over alle activiteiten, tenzij u ervoor kiest om het beheer over te laten aan de Verkopers. U kunt zich concentreren op de bedrijfsvoering, terwijl het operationele deel wordt verzorgd door externe verkopers.

Exponentiële groei voor uw online bedrijf

Enkele van de meest populaire en winstgevende bedrijven wereldwijd zijn online markten. Als eigenaar moet uw aandacht gericht zijn op het aantrekken van zoveel mogelijk klanten, maar ook op het vinden van verkopers die aan de verwachtingen van uw doelgroep voldoen.

Tot nu toe vergde het lanceren van een online markt uitgebreide investeringen en middelen, maar nu hebt u toegang tot een nieuwe bedrijfsstrategie. MerchantPro geeft u alle tools die u nodig hebt om van uw online winkel een volledig uitgeruste Marketplace te maken, zodat u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.