Zo werkt het affiliateprogramma

Als je een advertising-, SEO- of Influencer Marketing-bureau bezit of als je gewoon een grote groep volgers op sociale media hebt, meld je dan aan voor het MerchantPro-affiliateprogramma en verdien geld elke keer dat je iemand overtuigt om hun online bedrijf te laten groeien met MerchantPro. Voor elke abonnementsaankoop die je op ons platform genereert, profiteer je van een maandelijkse commissie van 20%, gedurende een periode van 2 jaar. Win-win!

Zodra je affiliateaccount actief is, heb je alle benodigde promotietools tot je beschikking om maximale prestaties te behalen.

Meld je nu aan voor het MerchantPro partnerprogramma en begin geld te verdienen met de snelst groeiende eCommerce SaaS!

Terugkerende commissies voor de verkopen die u genereert

Elke keer als iemand een account opent op het MerchantPro-platform als resultaat van uw aanbeveling, worden ze automatisch gekoppeld aan uw affiliate-account.

Vanaf het moment dat de klant ook een servicepakket aanschaft, begint u een commissie van 20% van de waarde van dit pakket te verdienen, voor een periode van 2 jaar.

Het MerchantPro -platform is gebouwd om bedrijfsgroei te ondersteunen en prestaties te leveren in e-commerce, zodat u het met vertrouwen kunt blijven aanbevelen en het maximale uit uw commissies kunt halen.

Wij helpen u om de beste resultaten te behalen

U heeft geen affiliate-ervaring nodig om deel te nemen aan het MerchantPro partnerprogramma. Wij bieden een toegewijde accountmanager die vanaf het begin tot uw beschikking staat, en die u zal adviseren bij het kiezen van de beste promotiestrategie.

Het affiliate-dashboard geeft toegang tot zowel essentieel promotiemateriaal en -tools als een overzicht van uw prestaties, zodat u gemakkelijk uw leads, verkopen en commissies kunt volgen.

Word nu een MerchantPro -partner en ontdek nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren.

Word vandaag nog een MerchantPro-partner

Heb je een advertentie-, SEO- of marketingbureau of heb je een sterke community van volgers of klanten? Beveel MerchantPro aan en verdien terugkerende commissies!
Doe mee met het programma